Asennusohje

Tervetuloa viinikaappien asennusoppaaseen!

Tervetuloa viinikaappien asennusoppaaseen!

Miten viinikaappi?upotetaan kalusteisiin? Mitä viinikaapin upottamisessa on otettava huomioon? Miten sisäänrakennettavan ja integroitavan viinikaapin asennus eroavat toisistaan? Kysymyksiä on paljon, ja tässä oppaassa pyrimme vastaamaan kaikkiin mahdollisiin viinikaapin asentamista koskeviin kysymyksiin. Olemme keränneet tänne tietoa sisäänrakennettavista ja integroitavista viinikaapeistamme. Viinikaapeistamme löydät lisätietoja, jos haluat lukea lisää viinikaappien eroista ja viinikaapin hankkimiseen liittyvistä kysymyksistä. Onko sinulla kysyttävää tai etkö löydä etsimääsi? Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme, niin autamme sinua mielellämme!

7 vinkkiä viinikaapin asennukseen

1. Tarkista kaapin ovien korkeus.

Kun viinikaapin ovi on saman korkuinen kuin keittiönkaappien ovet, keittiön kokonaisilmeestä tulee yhdenmukainen ja tyylikäs. Olemme yksi harvoista toimittajista, jonka valikoimiin kuuluu viinikaappeja eri ovikorkeuksilla ja esimerkiksi Puustellin, Petran ja Ikean keittiöiden mittoihin sovitettuja malleja. Epäröitkö, mikä viinikaappi sopii keittiöösi parhaiten? Ota yhteyttä osaavaan asiakaspalveluumme, niin saat apua valinnassasi!

2. Onko ilmanvaihto tärkeää?

On. Sisäänrakennettavien viinikaappien ja useimmissa integroitavien viinikaappien ilmanvaihto sijaitsee edessäpäin. Tutustu alla oleviin asennuspiirustuksiin ja videoihin, jotta tiedät, minkä verran tilaa juuri sinun viinikaappisi tarvitsee ja missä tilan pitää olla. Vinkki: Jos viinikaappisi ilmanvaihto on kaapin etupuolella, voit useimmissa kaapin eteen oman sokkelin, kunhan teet siihen reiät. Tyylikästä, sulavaa ja siistiä!
2. Onko ilmanvaihto tärkeää?

3. Valitse viinikaappi, jossa on oveen integroidut saranat.

Viinikaappien saranat sijaitsevat usein oven ulkopuolella. Ne ovat ikävä kauneusvirhe, kun viinikaappi rakennetaan sisään keittiönkaappiin. Jos haluat, että viinikaappisi sulautuu keittiöösi saumattomasti, valitse malli, jonka saranat on integroitu oveen. Suurin osa Viinikaappikauppa.fi-valikoimasta on tällaisia.

4. Muista myös vuotokaukalo.

Monet vakuutusyhtiöt vaativat, että kodinkoneiden alla käytetään vuotokaukaloa vesivuodon varalta. Meiltä saat vuotokaukalot kaikkiin sisäänrakennettaviin ja integroitaviin, viinikaappeihimme. Vuotokaukalo voi olla kannattava sijoitus.

5. Tarkasta pistorasian sijainti.

Viinikaapin virtajohto on yleensä 1,8 metrin pituinen. Riittävän lähellä sijaitseva pistorasia on aina parempi vaihtoehto kuin jatkojohdon käyttäminen, sillä se voi vaikuttaa viinikaapin suorituskykyyn.

6. Muista myös oven kääntösäde.

Suunnittelussa unohtuu helposti, että viinikaapin ovella on kääntösäde. Se tarkoittaa, että sivusuunnassa on oltava riittävästi tilaa, jotta oven saa avattua täysin auki. Tarkasta siksi piirustukset vielä kerran ennen kuin aloitat kaapin sisäänrakentamisen tai tarkasta, että mallin saranat sopivat kohteeseen. mQuvée-merkin valikoimassa on useita erilaisia malleja.
6. Muista myös oven kääntösäde.

7. Tarkista, kestääkö runko viinikaapin painon.

Jos aiot integroida viinikaapin keittiön yläkaappiin, varmista että yläkaapin runko kestää viinikaapin painon. Katso myös integroitavien viinikaappien asennusvideo alta. Jäikö mieleesi vielä jotakin kysyttävää? Ota yhteyttä, niin autamme sinua!

Muista tärkeä seikka!
Muistathan olla asentamatta viinikaappiasi lämpölähteen, kuten uunin, lieden, patterin, kuivausrummun tai vastaavan, lähelle. Myös suora auringonvalo voi vaikuttaa kaapin suorituskykyyn.

Integroitavien viinikaappien asennus

Sisäänrakennettavien viinikaappien asennus

Onko sinulla jotakin kysyttävää?

Jos sinulla on jotakin kysyttävää viinikaappien asennuksesta, ota yhteyttä osaavaan asiakaspalveluumme.

Meillä on yhteensä yli 50 vuoden kokemus viinikaapeista, ja autamme sinua mielellämme!