Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Minkä viinikaapin ostan, jos haluan asentaa sen työtason alle? Valitsenko viinien varastointikaapin vai viinikaapin monikäyttöön? Kuinka toimitus tapahtuu? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja esitä kysymyksiä, niin me autamme mielellämme! Myyjämme ovat viinikaappien ja viinien varastointikaappien asiantuntijoita. Saatat löytää joitakin vastauksia kysymyksiisi osto-oppaastamme, joten tutustu siihen ensin.


Huomaathan, että asiakaspalvelijamme puhuvat ruotsia ja englantia. Haluatko apua suomeksi? Ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa info@viinikaappikauppa.fi, niin suomenkielinen tukemme soittaa sinulle 24 tunnin sisällä.

093 154 6232

Ma-pe 10-18

Toimiston osoite

(ei showroom)
Pihatörmä 1 A
02240Espoo
Viinikaappikauppa.fi - Keitä me olemme?
Viinikaappikauppa.fi kuuluu ruotsalaiseen yritykseen LSBolagen, joka on vuodesta 2012 auttanut asiakkaita kaikkialla Euroopassa löytämään parhaan ratkaisun viinin säilytykselle. Vuosien varrella alalla olemme keränneet paljon osaamista ja ainutlaatuisia kokemuksia yksityisasiakkailta, ravintoloilta ja viinin säilytyksen asiantuntijoilta kaikkialta Euroopasta. Olemme myös mukauttaneet valikoimaamme jatkuvasti ja tarjoamme nykyään vain tunnettuja tavaramerkkejä, jotka ovat erikoistuneet viiniin ja sen säilyttämiseen. Yritys perustettiin ruotsalaisessa Ängelholmin rannikkokaupungissa, ja siellä me toimimme myös nykyäänkin. Myymme viinikaappeja nykyään Euroopan 13 markkinoilla, ja olemme yksi Euroopan suurehkoista toimijoista loppuasiakkaille tarkoitettujen viinikaappien ja viinin säilytysratkaisujen alalla.

Miksi ostaisit viinikaapin meiltä?
Laaja viinikaappivalikoimamme täyttää monet toiveesi, jotta löytäisit itsellesi juuri haluamasi viinikaapin. Suurin osa myymistämme tuotteista on varastotuotteita, joten voit aina luottaa nopeaan toimitukseen ja korkealuokkaiseen palveluumme. Tarjoamme myös hintatakuun kaikille tuotteillemme. Eli jos löydät saman tuotteen edullisemmalla hinnalla toiselta toimittajalta, mukautamme myös hintamme sen mukaan!

Ota meihin yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua viinin säilytysratkaisusi valinnassa.
Viinikaapin valinta voi tuntua vaikealta. Sen vuoksi olemme käytössäsi koko ajan. Viiniasiantuntijoiltamme saat henkilökohtaista apua ja neuvontaa, jotta löydät sinulle ja tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun: puhelimitse, chatissa tai/ja sähköpostitse.