Custom Made – Rajattomasti värejä, rajattomasti mahdollisuuksia!

Munanvalkoinen? Kermanvalkoinen? Helmenvalkoinen? Väreistä on saatavana monia eri sävyjä. Varmista, että saat oikean sävyisen viinikaapin tilaamalla ovet ja sokkelin haluamassasi värissä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden suunnitella oman viinikaapin haluamassasi värissä. Tarvitsemme sinulta vain RAL-värikoodin – me hoidamme loput. Jos sinulla on kysyttävää Custom Made -valikoimasta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tervetuloa tilaamaan!

Kuinka tilaan?

Hinta ja toimitusaika

Räätälöidyn viinikaapin tilauksen yhteydessä valitun viinikaapin normaalihintaan lisätään lisämaksu. Lisämaksu alkaen 199€. Normaali toimitusaika on 6-8 viikkoa, mutta jos haluat räätälöidyn viinikaapin nopeammin, voit tiedustella pikatoimituksen mahdollisuutta ja hintaa asiakaspalvelusta.
TILAUSVÄRIVALINTATOIMITUSAIKAHINTA**
OviErikoisvärin. 6–8 viikkoaalkaen 199€
Ovi, vedin (sokkeli*)Erikoisvärin. 6–8 viikkoaalkaen 249€
  • Erillisten viinikaappien mukana toimitetaan oven ja vetimen värinen sokkeli. Ilmoita asiakaspalvelulle tilauksen yhteydessä, jos haluat sokkelin.
  • Pyydä tarjous asiakaspalvelusta. Taulukon hinnat ovat noin-hintoja, jotka eivät sisällä valittua viinikaappia.

RAL-värikoodi ja kiiltoaste

Jotta viinikaappisi olisi täsmälleen oikean värinen, tarvitsemme sinulta värikoodin ja kiiltoasteen. Käytämme RAL-värikoodeja. Jos ilmoitat meille toisen värikoodin, esimerkiksi NCS-värikoodin, muunnamme sen RAL-värikoodiksi ennen kuin lähetämme tuotteen maalattavaksi. Sävyt voivat siten poiketa hieman.
RAL-värikoodi ja kiiltoaste
ILMOITA KIILTOASTENIMITYKSET & RAJAT
Ilmoita tilauksen yhteydessä myös kiiltoaste. Kiiltoaste määrittää onko lopputulos himmeä, puolihimmeä, kiiltävä vai korkeakiiltoinen. Katso nimitykset ja rajat oikealta.Kokohimmeä [−5]
Himmeä [6-10]
Puolihimmeä [11-29]
Puolikiiltävä [30-59]
Kiiltävä [60-89]
Korkeakiiltoinen [90-]