Custom Made – Rajattomasti värejä, rajattomasti mahdollisuuksia!


Munanvalkoinen? Kermanvalkoinen? Helmenvalkoinen? Väreistä on saatavana monia eri sävyjä. Varmista, että saat oikean sävyisen viinikaapin tilaamalla ovet ja sokkelin haluamassasi värissä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden suunnitella oman viinikaapin haluamassasi värissä. Tarvitsemme sinulta vain RAL-värikoodin – me hoidamme loput. Jos sinulla on kysyttävää Custom Made -valikoimasta, asiakaspalveluumme. Tervetuloa tilaamaan!

Tutustu mQuvée Custom Made -viinikaappi- ja olutkaappivalikoimaan

Kuinka tilaan?


1. Valitse viinikaappi tai olutkaappi - Suurin osa mQuvéen suosituista viinikaapeista on tällä hetkellä mahdollista tilata räätälöitynä versiona. Valitse erillinen tai integroitava viinikaappi.

2. Valitse väri ja kiiltoaste -Jotta viinikaappisi olisi täsmälleen oikean värinen, tarvitsemme sinulta RAL-värikoodin ja kiiltoasteen.

3. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme -Kun olet löytänyt viinikaappisi ja valinnut värin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme numerossa 093 154 6232, niin autamme sinua tilauksen teossa.

Hinta ja toimitusaika


Räätälöidyn viinikaapin tilauksen yhteydessä valitun viinikaapin normaalihintaan lisätään lisämaksu. Lisämaksu alkaen 300 €. Normaali toimitusaika on 6-8 viikkoa, mutta jos haluat saada erikoissuunnitellun viinikaappisi nopeammin, ota yhteyttä asiakaspalveluun saadaksesi lisätietoja ja hintoja pikatoimituksesta.
TILAUS VÄRIVALINTA TOIMITUSAIKAHINTA**
Ovi, vedin (sokkeli*)Erikoisväri n. 6–8 viikkoa alkaen 300€
* Erillisten viinikaappien mukana toimitetaan oven ja vetimen värinen sokkeli. Ilmoita asiakaspalvelulle tilauksen yhteydessä, jos haluat sokkelin.

** Pyydä tarjous asiakaspalvelusta. Taulukon hinnat ovat noin-hintoja, jotka eivät sisällä valittua viinikaappia.

RAL-värikoodi ja kiiltoaste


FJotta viinikaappisi olisi täsmälleen oikean värinen, tarvitsemme sinulta värikoodin ja kiiltoasteen. Käytämme RAL-värikoodeja. Jos ilmoitat meille toisen värikoodin, esimerkiksi NCS-värikoodin, muunnamme sen RAL-värikoodiksi ennen kuin lähetämme tuotteen maalattavaksi. Sävyt voivat siten poiketa hieman.
ILMOITA KIILTOASTE
Ilmoita tilauksen yhteydessä myös kiiltoaste. Kiiltoaste määrittää onko lopputulos himmeä, puolihimmeä, kiiltävä vai korkeakiiltoinen. Katso nimitykset ja rajat oikealta.
  • Kokohimmeä [−5]
  • Himmeä [6-10]
  • Puolihimmeä [11-29]
  • Puolikiiltävä [30-59]
  • Kiiltävä [60-89]
  • Korkeakiiltoinen [90-]