YKSITYISYYDENSUOJAKÄYTÄNTÖ: Lindström & Sondén AB

Lindström & Sondén AB HUOLEHTII YKSITYISYYDENSUOJASTASI

Lindström & Sondén AB vastaa Vinkylen.se-sivustosta ja me huolehdimme, että henkilötietojasi käsitellään yksityisyydensuoja huomioiden korkealla suojaustasolla tietosuojalainsäädäntöä soveltaen. Kuvaamme tässä yksityisyydensuojakäytännössä, miten käsittelemme henkilötietojasi, kun olet asiakkaamme tai vierailet kotisivuillamme. Jos sinulla on kysyttävää yksityisyydensuojastamme, voit aina ottaa meihin yhteyttä. Yhteystietomme sekä tietosuojavastaavamme yhteystiedot löydät alta kohdasta ”Yhteystiedot”.

HENKILÖTIETOVASTAAVA

Toimimme keräämiemme henkilötietojesi henkilötietovastaavana ja siksi olemme vastuussa siitä, että tietojasi käsitellään asianmukaisesti ja turvallisesti voimassa olevaa lainsäädäntöä noudattaen. Myymme monien eri tuotemerkkien ja alojen tuotteita ja useiden eri sivustojen kautta. Toimimme sivustoilla Vinkylen.se, Myrangecooker.se, Myoutdoorkitchen.se, Hemmakompaniet.se, Bordtennisbolaget.se ja Biljardbolaget.se kerättyjen henkilötietojen henkilötietovastaavana.

NÄIN KÄSITTELEMME HENKILÖTIETOJASI

Alla olevasta taulukosta näet, mistä kaikkialta saamme henkilötietosi, mitä henkilötietoja käsittelemme, mihin tarkoitukseen niitä käsitellään, mikä on käsittelyn laillinen peruste ja miten pitkään henkilötietoja käsitellään. Sinulla ei ole velvollisuutta jakaa meille henkilötietojasi. Jos päätät olla jakamatta henkilötietojasi meille, meillä ei tällöin ole mahdollisuutta myydä tai toimittaa tuotteita sinulle, tarjota sinulle asiakaspalvelua, lähettää sinulle markkinointiviestejä tai muutoin olla yhteydessä kanssasi tarjotaksemme palveluitamme.

Tietoja asiakkaistamme

-
Olemme keränneet henkilötietoja:HenkilötietokategoriatKäsittelyn tarkoitusLaillinen perusteTallennusaika
Sinulta tai väestörekisteristä (pyynnöstäsi)Nimi, sähköpostiosoite, osoite & puhelinnumeroOstosten hallinnointi, esim. tunnistaminen ja iäntarkistus, tilausten vastaanotto ja tuotteen toimittaminenSopimuksen täyttäminen7 vuotta
SinultaNimi, sähköpostiosoite ja muut henkilötiedot, jotka päätät jakaa asiakaspalvelumme kanssaTarjota asiakaspalveluaKäsittely on välttämätöntä oikeutettujen etujen täyttämiseksi tarjotaksemme sinulle asiakaspalvelua pyynnöstäsi (edunvertailu)7 vuotta
SinultaNimi, sähköpostiosoite, tekniset tiedot, esim. IP-osoite, laitteen ID, verkkoselain, muut evästeistä tai vastaavista jäljitystekniikoista saadut tiedot, verkkokäyttäytyminen, esim. mitä tuotteita olet ostanutAnalysoida verkkokäyttäytymistäsi, mukauttaa ja lähettää sinulle markkinointiviestejäKäsittely on välttämätöntä oikeutettujen etujen täyttämiseksi tarjotaksemme sinulle tuotteita ja palvelua (edunvertailu).3 vuotta
SinultaNimi, sähköpostiosoite, mahdolliset muut tiedot, jotka annat kilpailun yhteydessäHallinnoida kilpailuja, joihin päätät osallistuaKäsittely on välttämätöntä oikeutettujen etujen täyttämiseksi tarjotaksemme asiakkaillemme kilpailuja (edunvertailu)3 vuotta
SinultaHenkilötiedot, jotka olet antanut arvostelun yhteydessä, esim. nimiTuoda asiakkaille nähtäville arvosteluja ja mukauttaa tuotteitamme ja tarjontaammeKäsittely on välttämätöntä oikeutettujen etujen täyttämiseksi voidaksemme esitellä arvostelujamme ja mukauttaa tuotteita arvostelujen perusteella (edunvertailu) Kunnes tuote poistuu valikoimastamme
SinultaNimi, sähköpostiosoite, tietoa ostostasi ja tuotteen käytöstäHallinnoida palautuksiaSopimuksen täyttäminen3 vuotta
Sinulta, kameravalvonnan tai kotisivujemme evästeiden kauttaOsto- ja tilaushistoria, henkilö- tai yritysnumero, video- ja äänitoistot, tekniset tiedot, esim. IP-osoite, laitteen ID, verkkoselain, muut evästeistä tai vastaavista jäljitystekniikoista saadut tiedot, verkkokäyttäytyminen, esim. mitä tuotteita olet ostanut tai katsellut kotisivuillamme tai jollakin kotisivuistammeEstää kotisivujemme, palveluidemme tai tuotteidemme väärinkäyttö sekä estää rikokset, esim. petoksetKäsittely on välttämätöntä oikeutettujen etujen täyttämiseksi ja varmistaaksemme, että tuotteitamme ja palveluitamme käytetään ehtojemme ja soveltuvan lainsäädännön mukaisesti (edunvertailu)3 vuotta
SinultaNimi, sähköpostiosoite, tietoa ostostasiNoudattaa soveltuvaa lainsäädäntöä, esim. lakeja reklamaatiosta, kirjanpidosta, veroista ja tuoteturvallisuudestaKäsittely on tarpeellista täyttääksemme oikeudelliset velvoitteemmeHenkilötietojasi käsitellään niin pitkään kuin sitä lain mukaan vaaditaan
SinultaNimi, sähköpostiosoite, tietoa ostostasiHyödyntää oikeudelliset edut, esim. kun maksua ei ole suoritettuKäsittely on välttämätöntä oikeutettujen etujen täyttämiseksi tarjotaksemme oikeutettuja etujamme, esim. maksun saamista (edunvertailu)3 vuotta
SinultaMyymälässä ostotapahtuman yhteydessä jättämät tiedotAnalysoida verkkokäyttäytymistäsi, mukauttaa ja lähettää sinulle markkinointiviestejäSuostumus3 vuotta

Tietoja kotisivujemme kävijöistä

-
Olemme keränneet henkilötietoja:HenkilötietokategoriatKäsittelyn tarkoitusLaillinen perusteTallennusaika
Kotisivujemme evästeiden kauttaTekniset tiedot, esim. IP-osoite, laitteen ID, verkkoselain, muut evästeistä tai vastaavista jäljitystekniikoista saadut tiedot, verkkokäyttäytyminen, esim. mitä tuotteita olet ostanut tai katsellut kotisivuillamme tai jollakin kotisivuistammeAnalysoida verkkokäyttäytymistäsi, mukauttaa ja lähettää sinulle markkinointiviestejäSuostumus3 vuotta
Kotisivujemme evästeiden kauttaTekniset tiedot, esim. IP-osoite, laitteen ID, verkkoselain, muut evästeistä tai vastaavista jäljitystekniikoista saadut tiedotVarmistaaksemme, että kotisivumme toimivatKäsittely on välttämätöntä oikeutettujen etujen täyttämiseksi varmistaaksemme, että kotisivumme toimivat suunnitellusti (edunvertailu)1 vuotta
Kotisivujemme evästeiden kauttaTekniset tiedot, esim. IP-osoite, laitteen ID, verkkoselain, muut evästeistä tai vastaavista jäljitystekniikoista saadut tiedotKehittääksemme kotisivujamme, esim. sen pohjalta, miten käytät sivujammeSuostumus1 vuotta

PROFILOINTI

Saatamme koostaa sinusta tietoa eri lähteistä voidaksemme tehdä johtopäätöksiä kiinnostuksen kohteistasi ja verkkokäyttäytymisestäsi. Tätä kutsutaan profiloinniksi. Profiloinnin avulla meidän on mahdollista luoda asiakasprofiili, joka sisältää tietoa muun muassa siitä, mitä olet meiltä ostanut sekä mistä tuotteista olet ollut kiinnostunut kotisivuillamme. Profiloinnin tarkoituksena on varmistaa, että sinulle lähetetyt markkinointiviestit, esim. henkilökohtaiset tarjoukset tai niin kutsuttu kohdennettu mainonta, on asiaankuuluvaa.

SOSIAALISEN MEDIAN KANAVAT

Käsittelemme henkilötietoja, joita saamme sosiaalisten medioiden kanavistamme. Tarkoituksemme on markkinoida yritystämme ja tuotteitamme sekä olla vuorovaikutuksessa asiakkaiden, potentiaalisten asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Käsittely on tarpeellista oikeutetun etumme pohjalta voidaksemme markkinoida yritystämme ja tuotteitamme sekä olla vuorovaikutuksessa asiakkaiden, potentiaalisten asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa (edunvertailu). Henkilötietoja käsitellään niin pitkään kuin se on tarpeellista täyttääksemme henkilötietojen käsittelyyn liittyvät tarkoitukset. Henkilötietojasi käsitellään, kun vierailet sosiaalisen median kanavissamme, kuten Facebookissa ja Instagramissa. Saat lisätietoa henkilötietojen käsittelystä kunkin alustan tietosuojakäytännöistä.

KENELLE JAAMME HENKILÖTIETOJASI?

Emme luovuta henkilötietojasi kenellekään muulle (kolmannelle osapuolelle), ellei lainmukaisten velvoitteidemme täyttäminen sitä edellytä tai niiden tarkoitusten täyttäminen, joihin henkilötietojasi käytämme.
Kolmas osapuoliJakamisen tarkoitusJaettavat henkilötiedot
Muut konsernimme yrityksetHenkilötietoja voidaan joutua jakamaan muille konsernimme yrityksille, koska keskeiset toiminnot, kuten analyysi, markkinointi ja talous hoidetaan konsernissa osittain yhdessä.3 vuotta
Toimittajat ja yhteistyökumppanitSaatamme jakaa henkilötietojasi eri toimittajien ja/tai yhteistyökumppaneiden kanssa, jos nämä toimittajat tai yhteistyökumppanit tarvitsevat henkilötietojasi voidakseen toteuttaa tehtävänsä meille, esim. pilvipalveluiden toimittajat.3 vuotta
ViranomaisetHenkilötietoja saatetaan luovuttaa viranomaisille, mikäli sitä vaaditaan lainmukaisten velvollisuuksien täyttämiseksi.7 vuotta
Omistusoikeuden luovutusNiissä tapauksissa, kun luovutamme koko toimintamme tai osan siitä, henkilötietoja voidaan jakaa potentiaalisille ostajille.7 vuotta

SINUN OIKEUTESI

Alla on kooste oikeuksista, joita sinulla rekisteröitynä on GDPR:n mukaan.

Oikeus peruuttaa suostumus

Kun henkilötietojesi käsittely on perustunut suostumukseesi, sinulla on milloin tahansa oikeus perua suostumuksesi ottamalla meihin yhteyttä tämän yksityisyydensuojakäytännön alaosassa oleviin yhteystietoihin.

Oikeus tietojen saantiin

Sinulla on oikeus saada tietoa siitä, miten käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja sekä saada kopio tiedoista ja tietoa käsittelyn tarkoituksesta, käsiteltävien henkilötietojen kategorioista, henkilötietojen vastaanottajien kategorioista, säilytysajoista, oikeuksistasi käsittelyyn liittyen, automatisoidusta päätöksenteosta (mukaan lukien profilointi), tietoa turvallisuusmekanismeista, joita hyödynnetään, mikäli henkilötietojasi siirretään EU:n/ETA:n ulkopuolisiin maihin ja tietoa siitä, mistä tiedot on saatu, mikäli sinä et ole tietojen luovuttaja.

Oikeus tietojen korjaamiseen

Jos käsittelemämme henkilötiedot ovat virheellisiä, epätäydellisiä tai vanhentuneita, sinulla on oikeus pyytää meitä korjaamaan tai täydentämään tiedot viivytyksettä.

Oikeus tietojen poistamiseen

Sinulla on usein oikeus pyytää, että poistamme viipymättä henkilötietosi. Tämä pätee tilanteissa, joissa (i) henkilötietojasi ei enää tarvita siinä tarkoituksessa, joissa niitä on käytetty, (ii) peruutat suostumuksesi eikä käsittelylle ole muuta laillista perustetta, (iii) vastustat henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin tai käsittelyä, joka tapahtuu edunvertailun puitteissa ja jonka ei voida osoittaa olevan merkittävä syy käsittelylle, jolla on enemmän painoarvoa kuin omilla kiinnostuksillasi, oikeuksillasi ja vapauksillasi, (iv) käsittely ei tapahdu oikeudellisten vaatimusten varmentamiseksi, harjoittamiseksi tai puolustamiseksi, (v) henkilötietoja on käsitelty laittomalla tavalla tai (vi) henkilötietoja on poistettava täyttääksemme lainmukaisen velvoitteen.

Oikeus vastustaa tietojen käsittelyä

Sinulla on oikeus milloin tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, kun se perustuu oikeudelliseen perusteeseen edunvertailuun liittyen, mukaan lukien esim. profilointi. Sen lisäksi sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin. Emme tällöin enää käsittele henkilötietoja, mikäli emme voi osoittaa käsittelylle pakottavia oikeutettavia syitä, jotka syrjäyttävät etusi, oikeutesi ja vapautesi tai että käsittely on tarpeen oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

Oikeus tietojen käsittelyn rajoittamiseen

Joissain tilanteissa sinulla on oikeus vaatia meitä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä. Voit toimia näin, kun (i) henkilötietosi ovat mielestäsi virheelliset ja odotat, että tarkistamme henkilötietojen oikeellisuuden, (ii) käsittely on laiton ja toivot henkilötietojen poistamisen sijaan, että käsittelyä rajoitetaan, (iii) emme enää tarvitse henkilötietoja käsittelyn tarkoitusta varten, mutta sinä tarvitset ne voidaksesi tehdä, esittää tai puolustaa oikeusvaadetta tai (iv) kun olet vastustanut käsittelyä, joka perustuu edunvertailuun ja odotat tarkastuksen tulosta siitä, että meidän oikeuttavat syyt syrjäyttävät sinun syysi.

Oikeus tietojen siirtämiseen järjestelmästä toiseen

Kun meille luovuttamiasi tietoja käsitellään automatisoidusti ja suostumuksellasi tai kun oikeusperusteena on kanssasi tehty sopimus, sinulla on oikeus saada henkilötietosi yleisesti käytetyssä ja koneluettavassa muodossa sekä siirrettyä henkilötiedot toiselle henkilötietovastaavalle.

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Sinulla on oikeus tehdä valitus henkilötietojesi käsittelystä valvontaviranomaiselle, Box 8114, 104 20 Stockholm, Sverige.

EVÄSTEET

Käytämme evästeitä tai vastaavia tekniikoita tarkoituksenamme tarjota kotisivuillamme tiettyjä toimintoja sekä parantaaksemme verkkosivujamme ja lähettääksemme parempia ja henkilökohtaisempia markkinointiviestejä. Käytämme evästeitä tämän yksityisyydensuojakäytännön ja evästekäytäntömme mukaisesti. Katso linkki evästekäytäntöihin

MUUTOKSET

Meillä on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia yksityisyydensuojakäytäntöön. Kun teemme muutoksia tähän yksityisyydensuojakäytäntöön, julkaisemme päivitetyn yksityisyydensuojakäytännön sivustolla vinkylen.se, jossa ilmoitamme milloin muutokset astuvat voimaan. Voimme myös tiedottaa muutoksista muilla sopivilla tavoilla.

YHTEYSTIEDOT

Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin, mikäli sinulla on kysyttävää tästä yksityisyydensuojakäytännöstä, henkilötietojesi käsittelystä tai jos haluat käyttää oikeuksiasi tämän yksityisyydensuojakäytännön tai soveltuvan lainsäädännön mukaisesti.